Servicii


INTERPRETARE 

Despre tipurile de interpretare

Interpretarea simultană

Serviciile de interpretare simultană sunt solicitate de obicei în cadrul conferințelor cu un număr mare de participanţi şi cu mai multe limbi de lucru. Sala de conferință este dotată cu o cabină izolată fonic, în care va lucra o echipă de doi interpreți. Vorbitorii din sală vorbesc la microfon, interpreții aud mesajul în căști și îl redau aproape simultan. Participanții aud mesajul selectând canalul corespunzator limbii în care doresc să asculte. Din cabină interpreţii trebuie să audă vorbitorul clar în căşti şi să aibă vizibilitate asupra sălii de conferinţă, a vorbitorilor şi a prezentărilor proiectate pe ecran.

Interpretarea consecutivă

În interpretarea consecutivă, intepretul redă mesajul vorbitorului după ce acesta din urmă și-a încheiat intervenția. Interpretul stă în sală alături de vorbitor și de ceilalți participanți, ascultă activ şi îşi ia notiţe. Acest tip de interpretare se utilizează în cazul reuniunilor cu număr redus de participanți. Durata intervenției poate fi de aproximativ 5-10 minute.

Chuchotage / Whispering

Acest tip de interpretare presupune ca interpretul să stea între participanți cărora le şopteşte mesajul la ureche în mod simultan cu vorbitorul. Se poate folosi doar în cazul grupurilor foarte mici de participanți și este uneori preferată pentru a câștiga timp.

Pentru mai multe detalii accesați ec.europa.eu/dgs/scic/what-is-conference-interpretingTRADUCERI Echipa noastră de traducători profesioniști autorizați de Ministerul Justiției are experiență atât în domeniul traducerilor literare, cât și în domeniul traducerilor neliterare, sau specializate: documente tehnice, documente economice, documente medicale etc.


Pentru a obține gratuit o cotație, contactați-ne.


ECHIPAMENTE PENTRU CONFERINȚE


Vă putem pune la dispoziție echipamentele tehnice necesare pentru organizarea evenimentului dumneavoastră.

Pentru a afla mai multe, contactați-ne.

  


Urmăriţi-ne pe Facebook

Vă putem recomanda tipul de servicii de interpretare
adecvat evenimentului dumneavoastra!

Tel: +4 0726 17 18 19

Newsletter

E-mail